--> Мені дивно, чому «кримінал» відкрили лише на волинських посадовців, - Гунчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мені дивно, чому «кримінал» відкрили лише на волинських посадовців, - Гунчик

2
6
Мені дивно, чому «кримінал» відкрили лише на волинських посадовців, - Гунчик
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик прокоментував ситуацію про оголошення підозри двом посадовцям адміністрації щодо розкрадання коштів під час будівництва фортифікаційних споруд у Донецькій області.

Про це йшлося 20 листопада під час брифінгу в ОДА.

«Трошки неправильно поінформували Генпрокурора і мені дивно таку інформацію чути про якісь бочки з піском. Відповідь на це запитання лежить у площині відповіді від Міноборони, яку ми оприлюднювали рік назад», - сказав Володимир Гунчик.

За його словами, споруди відповідали вимогам проектно-кошторисної документації. Порушень під час перевірки освоєння коштів тоді не виявили.

«Якщо хтось хоче на цьому заробити якісь дивіденди – це його право. ОДА по цьому питанню буде проводити заходи щодо підтримки іміджу області та виконавчої влади в цілому. Я дав доручення звернутися в Міноборони для того, щоб поїхати на місце будівництва фортифікаційних споруд у Донецьку область», - сказав Володимир Гунчик.

Відтак, у документах фігурують два прізвища: керівника відділу контролю Зайцева та екс-керівника управління капітального будівництва Павлової.

«Споруди будувалися спільно Волинською та Донецькою ОДА. Мені дивно, чому кримінальне провадження відкрито лише стосовно двох посадовців ОДА. Ми будемо розбиратися», - додав очільник краю.

Нагадаємо, 17 листопада генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про те, що двом чиновникам Волинської ОДА оголошено підозру через порушення при будівництві фортифікаційних споруд на сході.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гунчик хоче, щоб посадили усіх. За принципом: "Виколю собі око, щоб в моєї тещі був зять сліпим".
Відповісти
Зайцев, Павлова... Русскій мір. Де вони тут взялися? З яких кущів вивалились?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні