--> У Луцьку «накрили» банду, яка в гаражі робила сурогат | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку «накрили» банду, яка в гаражі робила сурогат

0
3
У Луцьку «накрили» банду, яка в гаражі робила сурогат
У Луцьку правоохоронці викрили людей, які в гаражі виготовляли сурогат.

Співробітниками податкової міліції Волині спільно з прокуратурою області припинено діяльність нелегального виробництва горілчаного сурогату в Луцьку, - інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

В результаті проведення обшуку, правоохоронці вилучили 100 літрів спирту, 40 літрів готової горілчаної продукції, марки акцизного податку з очевидними ознаками підробки, порожні скляні пляшки з наклейками відомих виробників, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, що використовувались в ході виробництва сурогату.

Незаконне виробництво сурогату відбувалося у антисанітарійних умовах. Під час огляду правоохоронці застали на «гарячому» організатора незаконного виробництва сурогату.

На даний час вирішується питання про призначення судових експертиз.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні