--> Ілона Маска запросили до України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ілона Маска запросили до України

0
7
Ілона Маска запросили до України
Підлітки з усієї України розпочали флешмоб #ElonMuskDiscoverUkraine. Вони запрошують засновника SpaceX Ілона Маска приїхати на фінал освітнього проекту «Відкривай Україну», пише «Українська правда».

Підлітки вважають, що вони схожі на Маска, в ідеї якого теж мало хто вірив, тому він став їхнім кумиром.

Окрім того, що учасники акції прагнуть звернути увагу Ілона Маска, вони хочуть показати – в українських підлітків виник запит отримати знання від людини, що асоціюється зі змінами світового масштабу.

«Доба кумирів-акторів та співаків змінюється добою науковців, сміливців та мрійників, які готові кидати виклик слову «неможливо». Українські тінейджери хочуть бути схожими на них і змінювати країну, втілюючи тут інноваційні проекти», – прокоментував ідею організатор проекту Володимир Кравчук.



Проект «Відкривай Україну» розпочався восени 2016 року. Тоді 428 команд учнів 7-11 класів створювали у школі те, чого їм бракувало: коворкінги, радіо, мурали тощо.

На другому етапі проект повинен був змінити місто. 13 тис. учасників за півроку втілили понад 300 проектів по всій країні. Так, на Одещині діти створили кінотеатр під відкритим небом, на Вінничині відновили парк, а у Бердянську зробили оглядовий майданчик.

Ідея флешмобу виникла в організаторів освітнього проекту, фундації соціальних ініціатив «З країни в Україну».

Проект «Відкривай Україну» завершився 12 листопада – учасники провели пітчинг, в результаті якого п’ять команд отримали міні-гранти, а три поїдуть стажуватись за кордон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні