--> Росія готується до війни, - польський міністр | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія готується до війни, - польський міністр

3
2
Росія готується до війни, - польський міністр
Російсько-білоруські масштабні військові навчання «Захід-2017» свідчать про підготовку РФ до наступальних операцій. Про це міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич заявив під час перебування на Міжнародному безпековому форумі Галіфакс у Канаді, пише «Укрінформ».

«Навчання «Запад-2017» закінчилися два місяці тому. Вони відбувалися у просторі між Північним льодовитим океаном і Чорним морем та залучали навіть пуски балістичних ракет «Іскандер», які можуть нести ядерні боєголовки. Росіяни готувалися не до оборони, а до агресії», - наголосив Мацеревич.

При цьому він зазначив, що йдеться не про нову Холодну війну, а саме про підготовку до гарячого протистояння. «З цієї точки зору Польща має погодитися із припущенням, що це не нова Холодна війна, а підготовка до гарячої війни», – вважає польський міністр оборони.

Раніше Мацеревич заявляв, що під час російсько-білоруських навчань «Захід-2017» РФ відпрацює застосування ядерної зброї.

Як повідомлялось, Північноатлантичний альянс звинуватив Росію у введенні в оману НАТО масштабом своїх військових навчань «Захід-2017» та в порушенні правил, які направлені на зменшення напруженості між Москвою і західними країнами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те що НАТО і сша проводять навчання в Прибалтиці, Україні, грузії і тій-же Польші - значить що вони просто бухають???Тупий пшек - що йому сказали прогавкати- прогавкав з переляканим писком
Відповісти
Правду кажете!!!!!! Вони себе вважають пупами землі, їм все можна. А всі інші повинні бути їхніми слухняними рабами.
Відповісти
Путін не помилився: після знищеної ним під Смоленськом польської еліти прийшла "піна"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні