--> У Тернополі озброєний чоловік грабує жінок і дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Тернополі озброєний чоловік грабує жінок і дітей

0
1
У Тернополі озброєний чоловік грабує жінок і дітей
Погрожуючи вогнепальною зброєю, невідомий у Тернополі здійснив два розбої та грабіж жінок.

Як повідомили у відділі комунікації обласної поліції, перший напад правоохоронці зареєстрували в ніч з 12 на 13 листопада, - пише IA ZIK.

«Близько 23.50 18-річна потерпіла зайшла у під’їзд на вулиці Шпитальній. На сходовому майданчику першого поверху стояв невідомий. Чоловік, вистріливши в напрямку дверей, сказав віддати сумку та цінні речі. Жінка злякалася, а тому зробила усе, про що просив нападник. Після цього він зник», – розповіли у поліції. 

Наступного дня, 14 листопада, на лінію «102» зателефонувала мешканка з вулиці Лепкого. Жінка повідомила, що близько 19.15 невідома особа, погрожуючи зброєю та вистріливши в підлогу ліфта, викрала в неповнолітньої дівчинки мобільний телефон. Гільза, вилучена з місця злочину, була ідентичною тій, яку знайшли напередодні.

Черговою жертвою нападника через годину стала ще одна тернополянка. На вулиці Барвінських до жінки підбіг невідомий і, погрожуючи насильством, викрав у неї сумку, де були гроші та документи.

Нападника зафіксувала камера відеоспостереження. Зараз поліція розшукують зловмисника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні