--> Тріщини, вода і грибок на стінах: у селі на Волині розвалюється будинок культури | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тріщини, вода і грибок на стінах: у селі на Волині розвалюється будинок культури

1
-2
Тріщини, вода і грибок на стінах: у селі на Волині розвалюється будинок культури
У селі Штунь на Любомльщині місцевий будинок культури перебуває в аварійному стані. Ремонтувати його, поки що, ніхто не збирається.

Мине ще кілька років і чи не найбільший в районі клуб стане руїною, Про це пише у листі завідуюча Лариса Миколаївна Гарбар. В будинку культури вона працює третій рік і стільки ж чує обіцянки щодо ремонту покрівлі, - пише Район.Любомль.

Коли йде дощ, будинок культури заливає. А колишній танцювальний і концертний зали в жахливому стані.

За словами завідувачки, кілька років тому виготовили документацію на ремонт приміщення. Вартувала вона близько 100 тисяч гривень, потім переробили: ще додали майже 50 тисяч. Далі, кажуть, проект на експертизі.

"І ще питання, які хвилюють. Я живу в Замлинні. Дорога до цього села, як і до Висоцька, в жахливому стані. Автобус, що возить школярів, на грані, маршрутка теж незабаром перестане їздити. Міст через Неретву ледве держиться, вже є дірка та плити зверху. На мою думку, найперше «допомагають» вантажівки, якими день і ніч вивозять ліс. Ми не проти, хай везуть, ріжуть і насаджують, але лісгосп міг би хоч щебеню привезти, бо грейдер уже дороги не врятує", - бідкається жінка.

Люди доведені до відчаю. Планують перекрити дорогу перед селом.

"Може, коли вантажівки не зможуть вивозити ліс, нас нарешті почують", - сподівається Гарбарук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ГМ...дах тече ! --залатайте тимчасово старим шифером , ламінатом , плівкою ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні