--> Путін приїхав до Криму на відкриття «імператорського» пам'ятника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін приїхав до Криму на відкриття «імператорського» пам'ятника

1
-4
Путін приїхав до Криму на відкриття «імператорського» пам'ятника
Президент Російської Федараціі Володимир Путін в суботу, 18 листопада, приїхав у Крим.

Про це повідомляє "Кореспондент" з посиланням на прес-службу Кремля.

Згідно з повідомленням, російський президент візьме участь у церемонії відкриття пам'ятника російському царю Олександру III.

"Після завершення церемонії відкриття президент коротко поспілкувався з місцевими жителями і молоддю", - повідомили в прес-службі.



Відзначається, що пам'ятник подарований Спілкою художників Росії. Автор композиції - скульптор, голова Спілки художників, народний художник Росії Андрій Ковальчук. Монумент виготовлений з бронзи на одному з уральських заводів. Імператор зображений сидячим на зрубі дерева у військовій формі і спирається на меч; позаду нього - горизонтальна рельєфна стела, увінчана двоголовим орлом.

До слова, два дні тому житель Астрахані викував скульптуру російського президента Володимира Путіна в образі крилатого ведмедя з осетром в лапах. Він назвав назвав скульптуру "Розум, сила і душа".



Як повідомлялося, в серпні МЗС України передало ноту протесту в російський МЗС з приводу візиту президента Росії Володимира Путіна в Севастополь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скрепи крепчають,маразм також..росію розумом не зрозуміти,спочатку своііми руками знищили імперію,а тепер імператорам памятники ставлять...Таке враження що ціла краііна-психушка..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні