--> Одеські активісти побили поліцейських, захищаючи Міський сад | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Одеські активісти побили поліцейських, захищаючи Міський сад

2
1
Одеські активісти побили поліцейських, захищаючи Міський сад
Внаслідок сутичок між поліцейськими та активістами у Міському саду Одеси ушкодження отримали шестеро правоохоронців.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Кілька сотень одеситів прийшли на акцію протесту біля Літнього театру. Головна іх вимога - не дозволити забудувати цю територію у Міському саду, а також заборонити вирубку дерев. Кілька десятків молодиків прорвалися на територію та зламали ворота.

Вони демонстративно винесли їх. Між правохоронцями та активістами сталася невелика штовханина, у хід пішли димові шашки та петарди.

Внаслідок сутичок між активістами та правоохоронцями біля Літнього театру пострадав начальник поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін.

За його словами, під час сутичок його вдарили металевим прутом із натовпу. Начальнику поліції надали першу медичну допомогу. За госпоталізацією він не звертався.

Також додамо, що наразі ситуація стабілізувалася, правохоронці забезпечують правопороядок та не допускають сутичок.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Встановлюються всі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). -- на майдані в 2013-2014 ще й не таке творили - тепер ті що творили- херої..Шо сталось що активістів щемлять??
Відповісти
Якщо проти забудови парку то правильно зробили,тільки поліція тут невинна,такі рішення приймають місцеві депутати,так що чистити писок треба продажними дупутатам..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні