--> Назвали причину трагічної пожежі в одеському дитячому таборі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали причину трагічної пожежі в одеському дитячому таборі

0
2
Назвали причину трагічної пожежі в одеському дитячому таборі
Згідно з експертизою ДСНС, причиною смертельної пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі став забутий включеним кип'ятильник в одній із кімнат вихователів.

Про це написав радник глави ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці в Facebook, пише УНІАН.

За його словами, 17 листопада був опублікований технічний акт за висновками причини загоряння.

"За ним пожежа сталася по причині забутого та увімкненого звичайного дешевого кип'ятильника в одній із кімнат, де мешкав вихователь", - написав він.

Перед цим видання "Таймер" опублікувало "Висновок з дослідження технічної причини виникнення пожежі" у таборі "Вікторія" за підписом начальника дослідницько-випробувальної лабораторії Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області О.Панкратова.

Експертиза встановила, що вогонь виник у районі тумбочки в кімнаті №4 на першому поверсі корпусу №5. У цій кімнаті мешкала художній керівник танцювального ансамблю "Адель" Т. Єгорова.

У тексті дослідження відзначено, що Єгорова виходила зі своєї кімнати, а потім, уже повертаючись, побачила в альтанці біля будівлі вожатих і представника адміністрації "Вікторії" і приєдналася до них. Після розмов в альтанці вона, нарешті, пішла до себе і побачила вогонь у вікнах своєї кімнати.

Нагадаємо, пожежа на території дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія» в Одесі сталася пізно ввечері 15 вересня. Корпус, де спалахнула пожежа, вигорів вщент. Внаслідок пожежі загинули троє дівчат. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), прокуратура - за ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні