--> Порошенко дав орден Петрові Семерею | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Порошенко дав орден Петрові Семерею

1
-3
Порошенко дав орден Петрові Семерею
Директора ТзОВ «Телемережі України», волинянина Петра Семерея (на фото) президент України Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Таку нагороду Семерей отримав з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку, який відзначали 16 листопада, пише Волинь нова.

Довідково:

Компанія «Телемережі України» займається будівництвом телерадіовеж у межах держави, де немає українського телебачення та радіомовлення, для реалізації власних проектів. 

Зокрема, у 2017 році розпочала роботу Чонгарська телерадіовежа, яка транслює українську та кримськотатарську радіостанції у межах південних районів Херсонської області та анексованого Криму, мовить потужний передавач «Радіо.Крим.Реалії».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто що хоче, той те бачить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні