--> Від удару у роті дитини застряг чупа-чупс зі шматком палички: подробиці вечірньої аварії у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Від удару у роті дитини застряг чупа-чупс зі шматком палички: подробиці вечірньої аварії у Луцьку

6
0
Від удару у роті дитини застряг чупа-чупс зі шматком палички: подробиці вечірньої аварії  у Луцьку
Під час автоаварії на вулиці Кравчука, 4-річному хлопчику в роті застряг льодяник зі шматком палички, через що дитина навіть не могла плакати.

Подробиці пригоди, яка сталася у Луцьку вечірньої пори у п’ятницю, 17 листопада, розповів виданню Волинь24 очевидець Андрій, який першим прибіг на допомогу.

ПЛАКАТИ НЕ ДАВАВ ЧУПА-ЧУПС

“Я почув звук гальма машини. Потім – глухий удар. І зразу крики жінки” – розповів очевидець.

Коли чоловік підбіг – побачив дитину, яка лежала на асфальті. З його слів, малий відлетів від автомобіля не менш ніж на вісім метрів.

“Хлопчик плакав, чомусь навіть не розтуляючи рота. З голови йшла кров – мабуть вдарився нею об асфальт. Я рукою затиснув рану” – пригадує Андрій.

Відразу ж з’ясувалася причина того, що малий не розтуляв рота. Дитина смоктала льодяник на паличці – чупа-чупс. В момент удару паличка зламалася. Шматок палички завдовжки з сантиметр разом з цукеркою застряг у роті.

“Насилу вийняли ту цукерку. Тільки тоді він став вголос плакати” – каже очевидець.

ШВИДКА ПРИЇХАЛА ШВИДКО

“Швидка приїхала швидко – за хвилини чотири. Перед тим прибіг батько – і намагався поставити хлопчика на ноги. Йому це вдалося. Зрештою, відразу після приїзду карети швидкої чоловік передав сина медикам – і ті повезли його до лікарні” – розповів Андрій.

Нагадаємо, зі слів речника патрульної поліції Луцька Ольги Бузулук, життю хлопчика отримані травми не загрожують.

З ЯКОЮ ШВИДКІСТЮ ЇХАВ ВОДІЙ?

Окрім того, зі слів очевидців вдалося відтворити деталі самої пригоди. Мама з сином йшла по переходу з боку проспекту Соборності. Машина, яка рухалася від Варшавського ринку, запинилися, пропускаючи їх. У той час інша машина їхала з боку вулиці Гордіюк. Мама зупинилася. А дитина зробила кілька кроків вперед по переходу. Очевидно у світлі фар першої машини водій не побачив малого – і вдарив його автомобілем.

Водій автомобіля запевняв, що їхав зі швидкістю не більше 30 км/год. Утім, деякі очевидці сумніваюся у цьому, зважаючи на силу удару і тривалість звуку, з яким автомобіль гальмував. “Це було 3-4 секунди. Він їхав аж ніяк не менше 60 км/год” – запевнив один з очевидців.
Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чупачупс не тільки знищує зуби дітей, а й може зашкодити життю.
Відповісти
– побачив дитину, яка лежала на асфальті, а від неї не менш ніж за вісім метрів – машину, що збила її.......при швидкості 60 км за годину при екстренному гальмуванні машина зупиниться за метра 4, але не за 7.
Швидкість була вища 60 явно.....траекторія польоту велика
Відповісти
Волинянка ти далека від авто.Гальмівний шлях при швидкості 60 км/годину складає 30-40 метрів!Тому якщо ввн став за 8 метрів то швидкіст реально 30 км/год,просто зустрісна засліпила.
Відповісти
Трошки неточне було формулювання. Підправили. Дякую
Відповісти
Перевірте текст, багато помилок, проспект Перемоги особливо ламає
Відповісти
не треба їсти на ходу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні