--> ТОП-8 цитат Ілона Маска | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-8 цитат Ілона Маска

0
-5
ТОП-8 цитат Ілона Маска
З якого ракурсу дивиться на життя засновник компанії з будівництва комічного транспорту SpaceX, а також - компанії із виробництва електромобілів Tesla Ілон Маск?

Найвлучніші вислови Маска відібрав "Комерсант" для спецпроекту про життя найуспішніших ІТ-бізнесменів.

1. Коли я був маленьким хлопчиком, я дійсно боявся темряви, але потім подумав: «Гаразд, темрява просто означає відсутність фотонів на видимій довжині хвилі в 400-700 нанометрів» - і вирішив, що це дуже нерозумно: боятися нестачі фотонів.

2. Коли я в перший раз взяв відпустку, вибухнула ракета Orbital Sciences, а потім і ракета Річарда Бренсона. Все це відбулося протягом одного тижня. Друга відпустка - і вибухнула моя ракета. Урок, який можна винести з цього, - не беріть відпустку.

3. Головний гравець в команді необов'язково той, хто закидає найбільше м'ячів, це може бути той, хто дає паси.

4. Я б хотів померти на Марсі. Тільки не від удару об поверхню.

5. Я збирав моделі ракет в дитинстві, але ніколи не думав, що буду працювати в цій сфері. Швидше я задався питанням про те, що потрібно зробити, щоб настало те саме захоплююче майбутнє? Я переконаний, що існує величезна прірва між захоплюючою долею людства, що підкорює космос, досліджує зірки і планети, і долею людства, яке ув'язнило себе на Землі і мчить до неминучої загибелі.

6. Моєю метою ніколи не було стати генеральним директором Tesla з самого початку. Просто у мене був інтерес до електричних автомобілів, якому вже 20 років в минуле - відколи я вчився в коледжі. Насправді я зазвичай говорив про електричні автомобілі на моїх побаченнях. Ймовірно, це була не найкраща стратегія.

7. Космонавтика не так важлива, як охорона здоров'я. Але набагато важливіша за косметику. Я за косметику, але, знаєте, - помада чи колонія на Марсі?

8. Проблема в тому, що в багатьох великих компаніях процес стає заміною мислення. Вас заохочують вести себе як маленька шестерня в великому механізмі. Якщо чесно, це призводить до того, що ви зберігаєте людей не особливо розумних, не особливо творчих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні