--> FigliMigli кличуть дітей та їх батьків шити іграшки з фетру* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

FigliMigli кличуть дітей та їх батьків шити іграшки з фетру*

0
1
FigliMigli кличуть дітей та їх батьків шити іграшки з фетру*
Вже завтра, 18 листопада, у центрі FigliMigli, відбудуться майстер-класи з пошиття ялинкових прикрас.

Майстер-класи відбудуться в рамках благодійної акції «Тепла іграшка надії» у дитячому розважальному центрі FigliMigli. Всі гроші, які зберуть під час акції підуть на допомогу діткам з онкологічними захворюваннями.

Вже з 18 листопада усі охочі мають нагоду навчитися виготовляти фетрові іграшки й цим самим допомогти хворим дітям. Перший майстер-клас відбудеться у суботу о 16 годині у FigliMigli. Вхід – благодійний внесок, а організатори забезпечують усі необхідні матеріали. Майстерки триватимуть щосуботи та неділі до 3 грудня включно.

Благодійна акція «Тепла іграшка надії» у Луцьку відбувається вже четвертий рік поспіль. Головна мета – допомога онкохворим дітям.

Минулоріч з продажу іграшок та проведених майстерок вдалося зібрати понад 35 тисяч гривень.

Окрім того, усі готові іграшки для акції можна буде приносити щодня з 10 до 22 години у дитячий розважальний центр FigliMigli. 9 грудня відбудеться святковий концерт вихованців Палацу учнівської молоді, а власне ярмарок, під час якого можна придбати іграшки триватиме два дні – 9 та 10 грудня. Усі виручені кошти перераховують Благодійному фонду «Стопрак», який допомагає діткам з онкологічними захворюваннями.

Довідково:

Партнери проекту: ТРЦ ПортCity, дитячий розважальний центр FigliMigli, Палац учнівської молоді, Студія щастя «Кулька Булька».


Теги: figlimigli
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні