--> Генпрокуратура перевірить діяльність в.о. мера Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Генпрокуратура перевірить діяльність в.о. мера Луцька

1
5
Генпрокуратура перевірить діяльність в.о. мера Луцька
Генеральну прокуратуру та Нацполіцію просять перевірити законність дій в.о.мера Луцька Григорія Пустовіта щодо поновлення Юлії Вусенко.

Про це йдеться в зверненні народного депутата від "Самопомочі" Любомира Зубача, озвученому під час засідання Верховної Ради 17 листопада, - пише ВолиньPost.

"Провести перевірку щодо законності дій Секретаря Луцької міської ради Пустовіта Г.О., та у разі наявності ознак кримінального правопорушення вжити відповідних заходів згідно вимог КПК України", - йдеться в документі.

Згодом обранець народу нагадав, що в березні міська рада з порушенням Законів України та Регламенту міськради звільнила Вусенко з посади секретаря. Вона виграла суд про поновлення. У рішенні служителів Феміди було вказано, що Юлію Вусенко на посаді розпорядженням мав поновити Григорій Пустовіт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Пустовіта можуть завести «кримінал», - Юлія Вусенко

Однак міськрада двічі зібралася на сесію та колективним рішенням поновлювала і відразу ж звільняла її з посади секретаря.

"Це викликає обурення, бо це знущання над законом, над рішенням суду, яке не виконується. У рішенні суду чорним по білому написано як має відбутися поновлення на роботі. Натомість виносять на розгляд міської ради - органу колективної безвідповідальності. Такі дії мають бути покарані, тому я подав запит до керівників Генеральної прокуратури і Національної поліції, аби вони взяли під контроль розслідування цієї справи та у разі виявлення порушень притягнули винних до відповідальності", - розповів Любомир Зубач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така м*****а в кріслі мера обласного центру!!! Злодюга, хабарник, всю свою "політику" використовував тільки для заробляння бабла.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні