--> У Ковелі закрили «кримінал» на чоловіка, який збив мотоцикліста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі закрили «кримінал» на чоловіка, який збив мотоцикліста

1
-3
У Ковелі закрили «кримінал» на чоловіка, який збив мотоцикліста
У Ковелі суд закрив кримінальне провадження на чоловіка, який збив мотоцикліста.

Про це пише Район.Ковель.

Аварія трапилася ще 28 травня 2016 року. Близько 22 години 30 хвилин водій автомобіля «Volkswagen Passat» при виїзді з двору багатоквартирного житлового будинку № 3 на вулиці Володимирській грубо порушив правила дорожнього руху та збив мотоцикл, який рухався головною дорогою.

У результаті аварії мотоцикліст отримав перелом-вивих променево-зап’ясного суглобу, закриту черепно-мозкову травму з струсом головного мозку, забійні різані рани обох колінних суглобів, забій грудини та плеча.

В судовому засіданні обвинувачений заявив, що він є непрацюючим, має на утриманні дитину-інваліда, завдана ним шкода потерпілому повністю відшкодована, а тому просить звільнити його від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям.

Потерпілий підтвердив відсутність претензій до обвинуваченого з приводу відшкодування завданої матеріальної та моральної шкоди і подав до суду заяву про залишення без розгляду його цивільного позову.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк звільнив порушника від кримінальної відповідальності у зв’язку з дійовим каяттям, а кримінальне провадження про нього – закрив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікава розкладка, винуватець ніде не працює і відшкодував збитки...а звідквля в нього кошти на відшкодування хтось поцікавився!І якщо так далі піде, то любий може кимось прикритися і відкупитися,і все багатіі на дорозі робитимуть що захочуть безнаказано!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні