--> «Люди біднішають, але машин не меншає», - чому у Луцьку важко вирішити проблему з парковками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Люди біднішають, але машин не меншає», - чому у Луцьку важко вирішити проблему з парковками

3
4
«Люди біднішають, але машин не меншає», - чому у Луцьку важко вирішити проблему з парковками
Питання парковки з кожним роком у Луцьку стає все більш актуальним, адже кількість автівок у місті стрімко збільшується.

Про це повідомляє Волинське телебачення.

Водії паркують машини біля багатоповерхівок на газонах. Інспектори штрафують таких власників авто за порушення правил благоустрою, кажуть керівники департаменту муніципальної варти Луцька Юлія Сиротинська і патрульної поліції Олександр Вовченко.

Через брак місця водії паркують автівки де заманеться. Особливо гостро це питання відчувається для мешканців багатоповерхівок, зведених ще за радянських часів.

"Люди біднішають, але машин менше не стає. Автомобілів багато, але люди не мають, де їх ставити", - каже керівник патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко.

Заступник керівника відділу державної архітектурно-будівельної інспекції Луцька Сергій Літвицький каже, що у радянські часи, коли у місті звели більшість багатоповерхівок, були інші будівельні норми. проектанти не передбачали значне збільшення кількості автомобілів. Нині норми інші.

"Адаптувати раніше побудовані будинки, тобто територію навколо них, проблематично. при сучасному плануванні нових будинків передбачається 0,8 квадратних метрів для кожного мешканця для зберігання авто", - каже Сергій Літвицький.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бо лахів понавозили на Pl i Lt !!!!!! На кордоні теж не проїхати, бо "де ж....в них же ж пересічка..." !
Відповісти
Збудуйте багатоярусні парковки, і все буде добре
Відповісти
Та хоча б стоянок більше платних.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні