--> «У мене грошей стільки, що затаскаю по судах», - у ковельському кафе жінки обматюкали відвідувачів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«У мене грошей стільки, що затаскаю по судах», - у ковельському кафе жінки обматюкали відвідувачів

1
4
«У мене грошей стільки, що затаскаю по судах», - у ковельському кафе жінки обматюкали відвідувачів
В одному з кафе Ковеля компанія жінок обматюкала інших відвідувачів.

Про це пише Район.Ковель.

Жінки святкували ювілей подруги. Випивши певну кількість спиртних напоїв, «врубали» на телефоні музику і, незважаючи на оточуючих, продовжували «вабити» своїми музичними смаками інших відвідувачів.

На зауваження та прохання вимкнути телефон, який тріщав і заважав спілкуватись людям за сусіднім столиком, дами бальзаківського віку вмить розпочали «давити катком»…

Суперечка із сусіднім столиком тривала добру годину, з нецензурними словами та криками: «У мене грошей стільки, що затаскаю по судах». Зухвала компанія вийшла з кафе, не оплативши рахунок. Аргументували це тим, що «мені зіпсували свято».

На виклик до закладу прибула патрульна поліція, яка вже не застала ювілярку. Невідомо, чи знайшла її потім поліція, але на другий день вона прийшла до кафе і розрахувалася за застілля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Біосміття, яке повинне вже звикати до землі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні