Для Юлії Вусенко не звільнилося місце у Верховній Раді

2
18
Для Юлії Вусенко не звільнилося місце у Верховній Раді
У Парламенті не проголосували за припинення повноважень нардепа Альони Бабак, яка могла звільнити місце у Верховній Раді для лучанки Юлії Вусенко.

Про це повідомляють на веб-порталі Верховної Ради України.

Нагадаємо, на початку листопада 2017 року, народний депутат від «Самопомочі» Альона Бабак заявила, що проситиме сесію зняти з неї депутатські повноваження.

Зауважимо, що наступна у виборчому списку «Самопомочі» - Юлія Вусенко – депутат Луцькради, яку з порушеннями звільнили з посади секретаря ради.

"За" припинення депутатських повноважень Бабак серед волинських нардепів проголосували Ігор Лапін, Ігор Гузь, Ірина Констанкевич та Сергій Мартиняк.

Нардеп Юрій Савчук був відсутній на засіданні. Степан Івахів утримався від голосування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну такого б-тва ще не бачила.Ну усунули від корита-відійди,так ні, лізе ,як тільки може, піде по трупам ,но свого доб"ється,. Гидко на це все дивитися. Як би на стройку десь працювати ,то так би не лізла.
Відповісти
Шо, опять в Луцк? А якщо чесно, вбережи боже нашу Країну від таких людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні