«Один дібіл облив краскою, а другий дібіл зняв», – волинянин вимагає повернути на місце комуністичну дошку

3
12
«Один дібіл облив краскою, а другий дібіл зняв», – волинянин вимагає повернути на місце комуністичну дошку
Депутат Володимир-Волинської міської ради Руслан Мороз повернути меморіальну дошку з комуністичною символікою на стіни навчального закладу.

Про це він сказав на черговій сесії міської ради, у четвер, 16 листопада, - пише "Буг".

Дошку зняли зі стіни ПТУ через те, що вона містила комуністичну символіку. Депутат міськради висловив обурення та на високих тонах наголосив, що дошка має історичну пам’ять.

“Один дібіл спершу облив краскою, а інший дібіл зняв її. Це історична пам’ять! Ці люди обороняли місто в роки Другої світової війни. Я хочу, щоб повернути дошку на стіни ПТУ 23,” – зазначив депутат Мороз.

Колеги по раді, нагадали депутату, що дошку зняли в рамках закону України “Про декомунізацію”. Рішення про її демонтаж прийняв виконавчий комітет.

Під час голосування, депутатський корпус не підтримав такий запит.
Вдруге, питання повернення дошки Руслан Мороз підняв при заслуховуванні проекту щодо Програми соціального захисту населення.

Депутат акцентував, що місто підтримує всі заходи та свята, пов’язані із вшануванням партизанського руху, учасників АТО. Він наголосив, що незрозуміло з яких причин зняли меморіальну дошку радянським прикордонникам, які захищали місто у роки війни.

Однак депутати вкотре наголосили, що дошка містить комуністичну символіку і це єдина причина чому її зняли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай собі над ліжком повісить телепень
Відповісти
Вот із-за таких депутатів,так і живемо. Депутати теж є дібіли,коли не знає як правильно вимовити.Депутате!Я процитую тобі Генія:"Якби ви вчились так як треба,то й мудрость би була своя".
Відповісти
Руслан молодец так держать не предовай своих дедов .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні