--> Мацав і пропонував секс: у рівненському виші професор домагається жінок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мацав і пропонував секс: у рівненському виші професор домагається жінок

7
1
Мацав і пропонував секс: у рівненському виші професор домагається жінок
У Рівненському державному гуманітарному університеті студентки та педагоги стикаються із сексуальним домаганням з боку професора Володимира Годовського.

Про це пише ЧаРівне з посиланням на Слідство.інфо.

Про сексуальні домагання з боку професора розповіли самі потерпілі.

У розслідуванні Анни Калаур зібрано історії студенток та викладочок, яких домагався 70-річний професор Володимир Годовський. За сексуальні утіхи завідувач кафедри хореографії обіцяв молодим дівчатам, а також жінкам певні "преференції".

"Це знають всі, що він любить жіночок, особливо дівчат. Майже всі знають, що кожній він може щось сказати чи запропонувати, - говорить одна з випускниць вишу на правах анонімності. Мені ще пощастило, тому що знаю багато випадків, коли це перегинало палку, тобто не просто мацав студентів, а відверто пропонував секс. Я вважаю, що це аморально. Такий варіант оплати у нього є - якщо в дівчини немає грошей, то вона може розплатитись тілом", - каже одна з потерпілих.

Крім того професор "проявляє цікавість" не лише до молодих дівчат, але й до викладачок. Одна із жінок роками терпіла приниження. Реакції від керівництва та від інших викладачів не було.

Одна з випускниць цього вишу іншої спеціальності приховано записала зустріч із професором. Володимир Годовський дуже відверто натякнув про свої збочені наміри:

"Потім, як Ви будете моєю студенткою, мені не буде потрібен ні ректор, ні проректор, ні декан, ніхто. Тому я буду мати моральне та аморальне право Вас опікати. Мене цілувати будеш потім сильно. За тебе буду платити за гуртожиток, якщо будеш сильно цілувати. Це ми будемо потім говорити - які у нас відносини будуть. Але я буду "кришувати" тебе. Мені подобається такий склад жінок, дівчат. І я буду підтримувати тебе. Ти класна, але трішки затиснута. Я тебе "розкрепощати" буду", - говорить він.

Натомість журналістів він переконував, що "неспроможний" з дівчатами.

Ректор РДГУ Руслан Постоловський заявляє, що йому на професора ніхто не скаржився, але разом з тим, обіцяє поговорити із завідуючим кафедри.

Як свідчить практика, законодавство у сфері сексуального домагання не працює. Експерти зазначають, що важко зібрати доказову базу.

Студенти-хореографи скаржаться на свого завідувача вже 20 років. Усе безрезультатно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Активний "дідок"...або сивина в скроні,біс в ребро
Відповісти
Це не дідок - це мачо. Якщо в свої 70 він домагається студенток і жіночок, то це СУПЕР!
Відповісти
Ви хвора?! Ви уявляєте, як цим жінкам терпіти домагання цього престарілого "мачо"? Якщо у вас недотрах, то не варто його переносити на інших
Відповісти
будеш мати дочку тоді і зрозумієш !
Відповісти
Це дійсно мачо.Він же ж їх не гвалтує,а пропонує.Якщо згідна,то в чому справа?
Відповісти
та дати пару разів по голові!а якщо до вашої дочки цей МАЧО приставатиме то що?
Відповісти
Це не мачо , це старе,непотрібне срачо. Я був свідком ,як цей непотріб приставав до майбутньої студентки і обіцяв їй, що вона поступить в універ ,в обмін на жіночу ласку. За цим мудаком давно тюрма плаче. На цей раз вже не відмажеться!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні