--> У Луцьку відбувся міжнародний форум за підтримки НАТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відбувся міжнародний форум за підтримки НАТО

0
-1
У Луцьку відбувся міжнародний форум за підтримки НАТО
У Луцьку відбувся міжнародний форум, на якому говорили про євроатлантичну безпеку та гібридну війну, яка відбувається в Україні.

На захід завітали представники НАТО, посли країн та міністри, аби поговорити про євроатлантичну безпеку та гібридну війну, яка відбувається в Україні.

До діалогу запросили і студентів. На думку колишнього міністра закордонних справ Володимира Огризка, це хороший шанс, аби обидві сторони змогли налагодити співпрацю, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Нам треба робити Україну такою, щоб вона була гідною участі в цій коаліції. Але не йти туди з протягненою рукою, а пропонувати ті речі, які ми можемо запропонувати вже навіть сьогодні", - розповів Володимир Огризко.

Канадський аташе з питань оборони в Україні Браян Ірвін розповів, скільки коштує його державі підтримка Збройних сил України.

"Канадська місія в Україні працює на стратегічному рівні - з лідерами країни, на середньому рівні - у навчальних закладах і на початковому рівні - з вашими солдатами. В цьому задіяно близько 200 канадців. Це близько 15-20 мільйонів доларів на рік, які ми витрачаємо на цей регіон для безпеки та захисту.

Форум зацікавив не лише луцьких студентів, а й молодих людей з інших університетів, зокрема, зі Львова.

"Це для загального розвитку цікаво, та для активних громадян, для громадянського суспільства це важливий фактор", - розповідає студентка Національного університету "Львівська Політехніка" Ольга Гончаренко.

Форум триватиме ще декілька днів. Організатори планують виступи не лише в університеті, а й у Замку Любарта, аби учасники форуму могли познайомитись із історичними місцинами Луцька та поспілкуватися у неофіційному среедовищі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні