--> На «Ягодині» зловили чоловіка, який замаскував «колеса» під цукерки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Ягодині» зловили чоловіка, який замаскував «колеса» під цукерки

2
3
На «Ягодині» зловили чоловіка, який замаскував «колеса» під цукерки
На "Ягодині" зловили "мерс" водій якого перевозив психотропні речовини, під виглядом цукерок «M&Ms» та «Skittles».

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Переміщенню із Польщі таблеток психотропної дії запобігли співробітники Держприкордонслужби, СБУ та ДФС в пункті пропуску «Ягодин-авто» у середу, 15 листопада.

Інформацію про можливе переміщення наркотичних чи психотропних речовин через кордон прикордонники оперативних підрозділів Північного регіонального управління дізналися завчасно.

В ході реалізації інформації прикордонниками Луцького загону спільно з представниками СБУ було перевірено рейсовий автобус «Мерседес», який прибув із Варшави у вищевказаний пункт пропуску.

В результаті огляду, в сумці громадянина України 1986 року народження - пасажира цього автобуса, було виявлено понад 300 грамів психотропних пігулок. Останній вдався до хитрощів, адже запакував таблетки, які заборонені до переміщення через кордон, в упаковки з-під цукерок «M&Ms» та «Skittles».

Для цього чоловік висипав цукерки та наповнив упаковки таблетками. В одній із упаковок знаходилось 179 грамів таблеток, в іншій - 130 грамів загальною кількістю 250 штук.

По даному факту до СВ УСБ України у Волинській області направлено повідомлення про виявлене кримінальне правопорушення. Розпочато кримінальне провадження за ст. 305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЯКА КУРВА ЗДАЛА КУРЄРА?
Відповісти
Палюбе здача
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні