--> Луцька вулиця за 60 років «не бачила» асфальту та ремонту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька вулиця за 60 років «не бачила» асфальту та ремонту

3
0
Луцька вулиця за 60 років «не бачила» асфальту та ремонту
У Луцьку вулиця Уласа Самчука виглядає так, ніби по ній проїхались танки. Місцеві кажуть, що за майже 66 років існування "не бачили" асфальту та ремонту.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Лучани розповіли, що вулиця почала забудовуватися в 1951 року і від того часу її проїжджу частину так і не асфальтували.

Люди неодноразово зверталися в міську раду з проханням про ремонт, однак там відмовляли. Мовляв, бракує коштів.

Своїми силами мешканці закидають ділянки вулиці щебенем або шматками зірваного асфальту, але це - косметичні заходи.

Вулиця - прохідна. Нею йдуть з сусідніх багатоповерхівок люди на проспект Волі, до дитсадка №27 або "Сіті парку". Живе багато мам малими дітьми, але проїхати коляскою вони не можуть. А в дощ і машиною важко проїхати.

Крім того скаржаться на спуск наприкінці вулиці, який веде в бік містка через Сапалаївку. Особливо складно ним пройти взимку. Декілька разів за останні роки люди тут ламали кінцівки.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нашому місті майже всі вулиці у часному секторі в такому стані, бо зазвичай міська влада ремонтує та асфальтує прибудинкові території багатоповерхівок, а мешканцям часного сектору доводиться ремонтувати вулиці власними силами та коштами
Відповісти
Більше того біля багатоповерхівок ремонтуються не тільки вулиці та тротуари, а й самі будинки, встановлюються дитячі майданчики.Все ніби нічого, якби не одне велике АЛЕ.Все це робиться за кошти міського бюджету, а отже з податків всіх жителів міста. В результаті жителі багатоповерхівокмають тротуар та асфальт і ремонт своєї власності за загальні гроші, а жителі одноповерхового сектору (такі ж самі платникі податків) місять десятиріччями болото.Чому ж так?
Відповісти
Навколо території новозбудованої церкви Вознесіння Христового по вул. Затишній одному з мешканців земельна ділянка надавалась взамін прокладення хоч якоїсь дороги. В результаті - фазенда є, дороги нема...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні