Гнилі стояки та неприбрані під'їзди: у Луцьку жителі нарікають на «аварійний» будинок. ВІДЕО

7
-1
Гнилі стояки та неприбрані під'їзди: у Луцьку жителі нарікають на «аварійний» будинок. ВІДЕО
Жителі луцького будинку заявляють, що їхня багатоповерхівка в "аварійному" стані, а комунальники не хочуть провести ремонт.

Мати загиблого в АТО бійця Мая Герасимюк переїхала на вулцю Мамсурова, 4 цього року. За її словами, відтоді усе в будинку роблять власними коштами, хоча "комуналку" платять вчасно і повністю, - йдеться у сюжеті Волинського телебачення.

"Ми неодноразово звертались до ЖЕКу зі сварками і скандалами, щоб нам виділили людей. Стикнулись з тим, що треба уло поміняти всі стояки, вони всі гнилі. Щоб відновити опалення чи водопостачання. Це все було як в глуху стіну", - розповідає лучанка.

Цьому будинку уже понад 50 років. Крім того, що він занедбаний, а в квартирах - холод.

"У нас вітер гуляє по кирпичах і їх вимиває дощ. Три рази уже тут загоралася проводка. В одній квартирі техніку всю попалило. Потім проводку за свій рахунок ремонтували.ЖЕК нас відправляє подалі", - скаржиться місцева жителька Олена Зінчук.

Крім того "комунальники" не прибирають прибудинкову терторію і під'їзди.

Натомість, керівникк ЖЕКу №2 Володимир Рижук зазначає, що дійсно була проблема з двірниками. На Мамсурова просто відправляли двох людей, які прибирають поруч на ГПЗ. Проте вже є укомплектований штат і прибирання буде згідно графіка.

За його словами, в бюджеті не передбачені кошти на капітальний ремонт будинку, а лише на поточний. А прибирання у під'їздах - нерентабельне.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як людина не заплатить,то зразу борги,а як ЖЕК не виконує обовязки то звертайся до суду...Це гра в одні ворота,а такі недобросовісні ЖЕКи треба позбавляти ліцензіі,і усувати з ринку послуг...
Відповісти
З ринку послуг ЖЕКи зникнуть самі після відмови від їхніх "послуг" жителів.Але факт залишається фактом - людям простіше нити та випрошувати гроші ніж самоорганізовуватись і самим вирішувати свої проблеми.
Відповісти
Впевнена.що мешканці
платять копійки. і за них хочуть мати все.Так не буває.
Відповісти
Чому ж за гроші громади міста повинна ремонтуватись приватна власність?Не подобається ЖЕК, тоді організовуйтесь та заключейте договір з надійною фірмою.Дивні люди одним словом, ще 100 років будуть чекати соціалізму.Совок.
Відповісти
Місцева жителька Зайчук.сумніваюсь .що в тариф за утримання будинку включено прибирання під"їздів.
Відповісти
Варто уважніше придивитись до керівників ЖЕКів: такий собі Миколка нахапав в мутні роки нерухомості, уявляє себе князьком місцевого розливу. Коли на Рівненській рухнула стіна - винною підсунув бабу...
Відповісти
Живу в будинку давно.Не пригадую щоб мешканці на мщось давали власні кошти. Все робив Жек.Зроблений капітальний ремонт шиферної покрівлі. Встановили нам гарні металеві вхідні двері.Сантехніки і електрики на визов завжди приходять вчасно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні