У Луцьку просять розібратися з «невловимим» маршрутом №4

4
1
У Луцьку просять розібратися з «невловимим» маршрутом №4
Лучанин просить розібратися з маршрутом №4, у якому маршрутні таксі систематично не дотримуються графіку руху.

Про це пише лучанин Анатолій Кондратюк на платформі Відкрите місто.

"Перевізник на маршруті № 4 систематично не дотримується графіку руху (відсутні автобуси у період з 7 до 7-30 год на Вересневому, аналогічно - в обідню пору у районі ЛПЗ).

Для приховування своїх порушень, практично у всіх автобусах вказаного перевізника відключені GPS навігатори." - зазначає Анатолій.

"Не дивлячись на неодноразові скарги на вказаного перевізника, жодних дієвих заходів впливу міська рада до нього не застосувала, що й надалі дозволяє не виконувати належним чином обов'язки з перевезення пасажирів." - резюмує лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршрутки №4 брудні, водії розмовляють по телефону і створюють аварійні ситуації, хамлять людям. До речі, власниця цього маршруту далеко від них не втекла. З доярок, чи з заводських прибиральниць. Стара, зморщена шкапа.
Відповісти
не твоє діло-за ті нещасні 4гривні,які ти нам тицяєш зараз і хліба не купиш
Відповісти
А у вас не таксі, по 1 пасажиру не їздять, 3 пасажири і буханка хліба. Взагалі не подобається - звільняйтесь і шуруйте за кордон на заробітки.
Відповісти
Ти напевно сам хамло і бидло яке їздить на халяву по десять разів в день. Не знаючи людину не можна її гамном поливати. Ти напевно дивився в зеркало на себе і писав цей комент, або тебе як стару шавку викинули з автобуса за халявний проїзд.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні