Там-Там святкує День народження*

0
-2
Там-Там святкує День народження*
З нагоди дня народження гіпермаркету Там Таму у магазині чимало сюрпризів.

19 листопада гіпермаркет Там Там святкує свій дванадцятий день народження. Для покупців підготували цікаві акції та вигідні пропозиції.

Усі, хто завітає у гіпермаркет Там Там матимуть нагоду придбати понад 2000 товарів за спеціальними цінами. Окрім того, діятимуть акційні пропозиції на певні групи товарів, для прикладу, придбавши один продукт другий буде у подарунок. Для наймолодших відвідувачів приготували сюрприз – кульки у подарунок.

Окрім того, з нагоди свята аж 12 чоловік можуть поїхати у Лапландію. Під час розіграшу 30 листопада гіпермаркет подарує 6 путівок на двох на 8 днів. У програмі туру: Рига, Таллінн, Гельсінки та резиденція Санта Клауса.

Також буде розіграно 12 візків з продуктами на суму 1200 гривень кожен. Тож волинян запрошують робити вигідні покупки у гіпермаркеті Там Там та вигравати цінні подарунки з нагоду дня народження магазину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні