На Львівщині школярки влаштували алкогольну вечірку на кладовищі

0
0
На Львівщині школярки влаштували алкогольну вечірку на кладовищі
Троє 15-річних школярок, які влаштували вечірку на кладовищі з танцями, спиртним і сигаретами в Новояворівську Львівської області, живуть в благополучних сім'ях.

Дівчата - місцеві жительки. Вони навчаються в 10-му класі, але в різних школах. У школах говорять, що вони багато прогулювали, хоча задатки до навчання у них є. Про це йшлося в "ТСН".

Вчителі дивуються, як діти з хороших сімей могли таке зробити. У однієї з дівчат мати зараз у Польщі, її батько був у нічній зміні на роботі, коли дочка пішла на кладовище з подругами.

Правоохоронці ознак злочину в діях молоді не бачать.

"Немає ознак вандалізму. Могила не ушкоджена. У їхніх діях вбачається неналежне виконання батьками своїх обов'язків", - пояснила старший інспектор ювенальної превенції Новояворівського відділу поліції Оксана Давид.

Оскільки жодної заяви про наругу над могилами в поліцію не надійшло, неповнолітніх дівчат не каратимуть. З їхніми батьками проведуть профілактичну бесіду, щоб ті ретельніше дивилися за своїми дітьми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні