--> На Рівненщині зеку за вбивство співкамерника додали майже десять років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині зеку за вбивство співкамерника додали майже десять років

0
4
На Рівненщині зеку за вбивство співкамерника додали майже десять років
У Рівненській області відбулося судове засідання, де йшлося про вбивство річної давнини на території Катеринівської виправної колонії.

Як повідомили власкору IA ZIK у відділі комунікації поліції Рівненщини, 48-річний неодноразово раніше судимий мешканець села Глушиця Сарненського району з вересня 2009 року відбував покарання у Катеринівській виправній колонії за скоєння вбивства. Із визначених судом дванадцяти відсидів лише сім. Із явними тілесними ушкодженнями його непритомного знайшли на прогулянковому дворику установи близько 23 години 14 листопада торік. Лікар, попри надану необхідну медичну допомогу, констатував смерть засудженого.

За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Слідчі встановили, що життя чоловіка позбавив 42-річний засуджений, житель Івано-Франківської області. Унаслідок конфлікту, який виник через заборговані гроші та непристойні звинувачення на його адресу, він наніс численні ушкодження співкамернику. За результатами судово-медичної експертизи смерть 48-річного потерпілого настала внаслідок важкої закритої тупої травми шиї.

Підозрюваний в умисному вбивстві відбував покарання за скоєння крадіжок із проникненням у приміщення. Крім того, чоловік майже десять разів перебував на лаві підсудних за вчинення майнових злочинів, за що загалом відсидів майже 22 роки.

На судовому засіданні обвинувачений не визнавав своєї вини та відмовився надавати покази.

Утім, за результатами проведених слідчих дій і експертиз, було зібрано достатньо доказів для доведення вини засудженого.

За скоєний злочин суд призначив жителю Івано-Франківської області покарання у вигляді позбавлення волі на дев’ять років та шість місяців. Крім того, до цього строку було додану невідбуту частину покарання, що в загальному становить десять років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні