На Закарпатті 13-річна дівчинка народила дитину

7
-4
На Закарпатті 13-річна дівчинка народила дитину
В одному з пологових будинків Ужгорода народила дівчинка, якій не так давно виповнилося всього 13 років.

Про це пише ТСН з посиланням на zakarpatpost.

Зазначається, що дівчина потрапила до відділення патології вагітних, а її дитинка з’явилася на світ шляхом кесаревого розтину.

Також повідомляється, що такий випадок ранньої вагітності не є рідкістю у регіоні. Лише за останній рік народило п’ятеро дівчат віком до 14 років, минулого таких було дев’ять, а позаторік – аж 17.

У столиці Закарпаття рання вагітність не є дивиною. У цьому році це були вже п’яті подібні пологи в Ужгороді. Торік породіль віком до 14 років було 9, а позаторік – аж 17. Загалом народження закарпатками дітей у віці від 15-16 років складає 2 відсотки від загальної кількості пологів у області.

Нагадаємо, у вересні цього року у Львові 12-річна дитина народила хлопчика.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куди ми котимося...
Відповісти
Котимось до збільшення народжуваності. Україна вимирає, а кращий генофонд виїжджає за кордон (бугаї і телиці).
Відповісти
Тобто ви вважаєте, що коли навіть малі діти народжують - це нормально, бо це збільшує кількість населення?! Ви хвора людина! А за кордоном якраз таки пізня народжуваність - це ознака розвинутого суспільства
Відповісти
Поганий ви експерт,якщо ви собі думаєте,що коли народжують малолітні - то це нормально, бо це піднімає генофонд. За кордоном пізнє материнство - ознака розвинутого суспільства,а в нас люди ще й не дивуються, коли діти народжують, бо кількість населення збільшується!! Тьху на вас
Відповісти
У Вас напевно немає своїх дітей!!!Ви дійсно хвора людина.Якщо думаєте що народжувати в 13 це нормально-це АБСУРД. До чого ми котимося???
Відповісти
Колись в 13-14 років дитина ще була ДИТИНИОЮ,ніяких ознак зрілості,а це все екологія плюс продукти нашпиговані різними гормональними препаратами для пришвидшення росту....ось і маємо раннє статеве дозрівання, і ось такі "череваті несподіванки"
Відповісти
Згідна, всі продукти напічкати гормонами росту і антибіотиками, от і маємо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні