--> У Рожищі просять зробити дискотеки, щоб молодь не вешталась парком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рожищі просять зробити дискотеки, щоб молодь не вешталась парком

3
0
У Рожищі просять зробити дискотеки, щоб молодь не вешталась парком
Рожищенська міська рада, висловлюючи потреби громади, просить вирішити питання змістовного проведення дозвілля молоді.

З таким проханням міськрада звернулася до відділу культури Рожищенської РДА та РД «Просвіти», - повідомляє прес-служба Рожищенської міської ради.

«Підлітки та молодь міста вільний час проводять на вулицях в парках і скверах, оскільки відсутні облаштовані місця для змістовного проведення дозвілля, зокрема дискотеки. Наслідками цієї ситуації, на превеликий жаль, є прояви девіантної поведінки в молодіжному середовищі та випадки вандалізму", - повідомляють в Рожищенській міській раді.

«Рожищенська міська рада вважає необхідним відновити дискотеки та проведення культурно-масових заходів для підлітків та молоді в районному домі «Просвіта». Від вирішення цього питання залежить культурне виховання підростаючого покоління», - додають у мерії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мдаа, оце рішення...
Відповісти
Міскрада Рожища - нероби? Хай гуляють там по черзі по парку, патрулюють. Парк то добре, весь світ хоче щоб молодь була в парку! А тупі рожищенські неосвічені бюрократи прагнуть аби молодь на дискотеках чудеса чверила... То капець.
Зробити гарний спортмайданчик із штангами прикованими ланцюгом (як у Києві он роблять), дівчатам ще якихось гойдалок побільше і хай провітрюються)) Знайомляться, розмовляють , одружуються. На диско ж і не поговориш... Крім того біля входу в парк треба шоб була толкова бібліотека-кафе, щоб там можна було посидіти до 22-ї години хоча б...
Чи давайте через парочку дебілів-вандалів усіх дітей виженем із парку і обидлячимо на алко-диско?
Встид! Така власть - істинне прокляття на ваші голови рожищенці, радійте дурні шо таких вибрали собі!
Відповісти
При совку були дискотеки,і за тридцять ..і ніяких проблем все нормально
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні