До луцької майстрині їдуть вчитися з цілого світу*

0
8
До луцької майстрині їдуть вчитися з цілого світу*
Ви завжди мріяли бути майстром нігтьового сервісу? Або ж вже вмієте чарувати над нігтями, проте хочете підвищити професійний рівень?

У Луцьку при студії «Престиж» уже сім років працює школа для майстрів нігтьового сервісу від сертифікованого в Нідерландах інструктора Олександри Власюк.

У п’ятницю, 10 листопада, відбувся черговий семінар майстрині та презентація нового продукту.

Цього разу у студії «Престиж» зібралося близько 25 дівчат із різних куточків України (Кременчука, Луцька, Рівного і Тернополя), щоб дізнатися більше про секрети роботи з нігтями.

Школу очолює директор «Престижу» Олександра Власюк. Вона – сертифікований інструктор відомої міжнародної компанії «Magnetic». Аби правильно навчати учнів нарощувати нігті, лучанка пройшла спеціалізоване навчання та склала іспити у центральному офісі компанії в Нідерландах.



«Magnetic» - фірма, що вже впродовж 35 років виробляє професійну продукцію для майстрів нігтьової галузі, а також є навчальним центром для фахівців зі всього світу. Продукція «Magnetic» відповідає міжнародним стандартам та має сертифікацію ISSO 22716: GMP for Cosmetic Industry від Французького Інституту Сертифікації SGS.

Школа «Престиж» існує 7 років. До Олександри Власюк їдуть вчитися з усього світу - Італії, Польщі, Німеччини, Нідерландів, Австрії, Бельгії, Туреччини, Лівану, Греції та США. Учні, яких вона навчала, уже відкрили свої перукарні, салони та навчальні студії як в Україні, так і за кордоном.

До речі, у своїй роботі «Престиж» використовує лише матеріали бренду «Magnetic», а майстри, які тут працюють – найкращі учні Олександри.

Цього разу у Луцьку семінар проводила інтернаціональний інструктор компанії «Magnetic» Наталія Гриценко, яка навчає інструкторів в усіх країнах, де є представництва фірми.



У школі Олександри Власюк практикують не лише одноразові лекції, а й системне навчання майбутніх майстрів нігтьового сервісу. Також сюди звертаються спеціалісти для підвищення кваліфікації. Тут вас навчать усього, що стосується нігтів - від різних технік манікюру, художнього розпису, до моделювання.

Отож, якщо бажаєте стати висококваліфікованим майстром нігтьового сервісу або просто зробити собі гарні нігті, телефонуйте - 066 005 7563,
або заходьте за адресою – проспект Волі, 6 (4-й поверх), офіс 128.























Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні