На Волині злодій обікрав два магазини за одну ніч, - ЗМІ

0
-2
На Волині злодій обікрав два магазини за одну ніч, - ЗМІ
У Гуті-Боровенській, що на Волині, зловмисник обікрав два магазини за одну ніч.

Зловмиснику вистачило однієї ночі, щоб обікрасти відразу два торгових заклади у цьому селі. В одне з приміщень крадій проник, відтиснувши пластикове вікно. В інше — розбивши скло та розігнувши захисні грати на віконній рамі, - повідомляє Полісся.

Начальник сектору моніторингу Камінь-Каширського відділу поліції Валентина Коширець розповіла, що крадій поцупив продукти харчування, алкогольні напої, готівку та інші товари. Загальна сума збитків наразі уточнюється, призначена товарознавча експертиза.

Причетною до двох крадіжок виявилась одна і та ж людина. Особу підозрюваного в скоєнні цих злочинів встановлено наступного ж дня. Ним виявився місцевий житель Віктор С.

Поліція розпочала за даними фактами кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно і поєднана з проникненням у приміщення). Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні