--> Комунальники пояснили, чому у Луцьку вдень горять ліхтарі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Комунальники пояснили, чому у Луцьку вдень горять ліхтарі

2
2
Комунальники пояснили, чому у Луцьку вдень горять ліхтарі
У "Луцьксвітло" пояснили, чому у місті в денний час горять ліхтарі.

У коментарі "Волинь24" головний інженер "Луцьксвітло" пояснив, що вдень ліхтарі вмикають тільки під час ремонтних робіт.

Нагадаємо, депутат Луцької міської ради Микола Романюк зазначив, що у Луцьку на вулиці Станіславського ліхтарі працюють у денний час.

Головний інженер "Луцьксвітло" каже, що станції розкидані по всьому місту і коли проводять ремонт на одній вулиці, то автоматично вмикають ліхтарі на іншій. Така ж ситуація була і на вулиці Станіславського.

Він додав, що для того, щоб знайти місце короткого замикання чи визначити, який ліхтар не працює, потрібно увімкнути освітлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По 5 годин світять,дуже довго шукаєте,як в Європі.
Відповісти
Треба в голові трохи розуму знайти а не виправдано. А ще краще совісті бо може тоді сумлінно виконуватимуть свої посадові обов'язки. А не вішатимуть лапшу на вуха
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні