--> В'їзд у луцький парк хочуть зробити за перепустками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В'їзд у луцький парк хочуть зробити за перепустками

1
-1
В'їзд у луцький парк хочуть зробити за перепустками
У Луцьку в'їзд до Центрального парку хочуть зробити за перепустками та в обмежений час.

Про це пишуть Волинські новини.

Як повідомила начальник управління розвитку підприємництва і реклами Наталія Рибай, рух автотранспорту у парку буде заборонений за певними виключеннями.

Планують дозволити рух механізованих транспортних засобів вагою до 0,8 тонни, часове обмеження для суб’єктів господарювання становитиме з 7 до 10 години ранку та з 19 до 21 години ввечері у робочі дні, та з 7 до 10 години у вихідні.

Також в’їзд дозволять спецтранспорту, зокрема, комунальних підприємств, для виконання своїх повноважень. Рух автотранспортних засобів у парку здійснюватиметься відповідно до схеми, яку розробить департамент житлово-комунального господарства. Для того, щоб малі механічні транспортні засоби могли в’їжджати на територію парку, суб’єкти господарювання муситимуть отримувати перепустки в КП «Парки та сквери міста Луцька».

Підприємці, які брали участь у засіданні круглого столу, висунули низку зауважень до проекту рішення. Зокрема, вони стверджували, що 0,8 тонни – занадто малий транспортний засіб, який до того ж ще потрібно десь знайти.

На це заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук зазначив, що на придбання такої техніки зможуть скинутися підприємці, або ж визначити одного підприємця, який їх обслуговуватиме. Те, що рух транспорту у парку однозначно обмежать, з його слів, це факт. До прикладу, плитка, якою викладені алеї, не розрахована на рух великогабаритних авто і просто не витримає рух вантажівок.

Костянтин Петрочук погодився, що можливо встановити боларди на перехресті біля зоопарку, варіантів обмеження руху у парку – безліч і, можливо, під час певних заходів пропускати у парк екскурсійні автобуси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які екскурсійні автобуси в парк,ви уявляєте Neoplan на 55місць...йому там не буде де розвернутисята й важить він кілька тонн!Чим думаєте?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні