У луцькому гаражі знайшли 120 літрів підробленого алкоголю

0
1
У луцькому гаражі знайшли 120 літрів підробленого алкоголю
120 літрів елітних лікеро-горілчаних виробів під виглядом різних торгових брендів знайшли волинські податківці в одному з гаражних кооперативів Луцька.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

Підакцизні товари зловмисники планували реалізувати через роздрібну торговельну мережу області. Зберігали фальсифікат на території одного з гаражних кооперативів Луцька. Правоохоронці за результатами отриманої оперативної інформації затримали авто, яким незаконно перевозили алкоголь з метою збуту. Загальна вартість вилученої продукції - 25 тисяч гривень.

Крім того конфіскували транспортний засіб вартістю 275 тисяч гривень. На даний час вирішується питання про призначення судових експертиз та накладення арешту на вилучені товари.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні