У Луцькому замку встановили нову велопарковку

0
3
У Луцькому замку встановили нову велопарковку
У замку Любарта, що у Луцьку, встановили нові велопарковки.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

У замку Любарта встановили велопарковку. Гроші виділили в межах проекту управління туризму та промоції міста у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської Ради в Україні.

Автор проекту Олександр Струк каже, що ідея у нього зародилася ще зимою, проте без належного фінансування реалізувати її дотепер було важко.

"В цьому проекті моєю метою було виготовити і встановити ці велопарковки, і суть була в тому, щоб за мої кошти зробити їх якомога більше", - коментує Олександр.

Перші парковки встановили у Старому місті, а загалом в межах проекту їх облаштують у місцях найбільшого скупчення людей - авто- та залізничний вокзали, медичні заклади та центральний парк.

Проте в місті не розв'язана інша проблема, яка стосується безпеки велосипедистів під час руху - відсутність доріжок та непристосована інфраструктура. Автор проекту сподівається, що найближчим часом ситуація таки покращиться.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні