--> Нерухомість, яка приносить дохід: квартира під бізнес у Луцьку* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нерухомість, яка приносить дохід: квартира під бізнес у Луцьку*

0
-4
Нерухомість, яка приносить дохід: квартира під бізнес у Луцьку*
На першому поверсі ЖК "Супернова" в Луцьку продають квартири, які можна легко переоблаштувати під власний офіс або ж здавати його в оренду.

До того ж забудовник пропонує знижку на ці квартири. Ціна за квадратний метр становить лише 11 500 гривень.

Нині завершується зведення двох перших будинків комплексу, до їх здачі в експлуатацію залишилися лічені місяці. Тому покупець відразу після підписання документів може братися за облаштування приміщення, адже основні роботи в багатоповерхівках завершені.

Звичайно квартиру можна перетворити у все, що не заборонено законами України, але ми обрали декілька варіантів облаштування квадратних метрів на першому поверсі у "Суперновій":

- власний офіс;
- офіс для оренди;
- творча студія;
- житлове помешкання (для оренди або власних потреб).

Важливо, що комплекс зводиться у житловому районі вулиці Львівської, а у восьми багатоповерхівках "Супернової" буде 750 квартир. Тож перейматися тим, чи будуть клієнти, не потрібно.


Для тих, хто не може заплатити усю вартість квартири відразу, є варіант відтермінування на 12 місяців. Перший внесок - 50% вартості.

Також, нагадаємо, що діє спеціальна іпотечна програма від "Інвестора". Клієнти будівельної компанії можуть придбати житло під вигідні відсотки. Більше про неї читайте тут.

Детальну інформацію про ЖК «Супернова» можна отримати у відділі продажів: 095 030 20 10, 096 030 20 10, вул. Цегельна, 28, м. Луцьк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні