--> «Ціни за проїзд підняли, щоб вижити», - волинський перевізник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ціни за проїзд підняли, щоб вижити», - волинський перевізник

1
0
«Ціни за проїзд підняли, щоб вижити», - волинський перевізник
Волинський перевізник Ігор Алексєєв, який обслуговує кілька маршрутів, каже, що ціни ж на приміські та міжміські маршрути, встановлюють самі перевізники лише з ціллю вижити.

Про це пише Буг.

Раніше повідомлялось, що у приміському та міжміському транспорті з 7-го листопада збільшили вартість проїзду – підвищення становило близько 20%.

За словами підприємця Ігоря Алексєєва, перевізники встановлюють тарифи залежно від цін на паливо-мастильні матеріали, автодеталі.

“На пальне і запчастини знову підвищилися ціну. На сьогодні я просто не знаю, хто з моїх колег може дозволити собі купити новий транспорт. Маршрутки в занедбаному стані, тому що бракує коштів на їх відновлення, адже їздимо по дорогах самі знаєте яких", - розповідає Ігор Алексєєв.

"Ще один фактор, який впливає на роботу – пільговики. Це таке питання, про яке можна говорити годинами. Нам за пільгові перевезення не відшкодували ні копійки. Пільговиків дуже багато, а підприємцям слід працювати так, щоб хоч якимось чином покривати витрати", - каже чоловік.

"Я не можу сказати, що прибуток перевізника рівний нулю, але близький до того. Є такі рейси, що з 480 гривень мені лишається 60, решта – це пільгові перевезення. Розумію пасажирів, але нам також треба якось виживати. Повірте, ще трохи і не буде чим їздити: автопарки закриваються, водії кидають роботу, їдуть на заробітки.
Сільські маршрути взагалі неприбуткові. Іноді буває, вже хочеш кинути цю роботу, але люди дзвонять, просять, і здається, в чому вони винні?”, – каже підприємець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та скільки вже піднімали,а ви все плачете,ніяк вижити " бідні" не можете, хати повистроювали,машини такі,як у міністрів,а на запчастини у вас завжди грошей немає.Маршрутки завжди набиті ,зайти не можна,тільки ви про людей і умови в якіх ви їх возите вам байдуже,ваша мета- як можна більше нагребсти грошей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні