Яким міг би бути сквер у центрі Луцька

4
-7
Яким міг би бути сквер у центрі Луцька
Студія ProPolis разом зі своїми партнерами parallel studio опублікували проект скверу у центрі Луцька, який міг бути на місці квіткового ринку.

Про це повідомляється на сторінці ProPolis у Фейсбуці.

"Спільно з parallel studio ми сформували пропозицію на конкурс від Луцька міська рада з реконструкції скверу на пр. Волі в Луцьку для його потенційних та теперішніх користувачів."

"Концепція пропонує організацію паркувальних місць безпосередньо збоку скверу і забезпечення доступу до них виключно жителів будинку та службового транспорту поліклініки. Паркувальні місця біля воріт поліклініки пропонується замінити на дитячу зону, де б діти могли гратися близько від медичного закладу і на відстані від дороги."

"Конфігурацію симетричного скверу було прийнято змінити на асиметричну з орієнтацією на транзитні шляхи. Таким чином зв’язок проспекту Волі і дитячої поліклініки стає більш цікавим для дітей і безпосередньо направлений до входу на територію медичного закладу."

"Також додані додаткові транзитні доріжки зв’язку двору будинків №3 і №7, а також проспекту Волі і вулиці С. Бандери."

"Максимальна кількість здорових дерев за проектом залишаються в сквері, самосіви в високій щільності розріджуються. Паркан на межі червоної лінії проспекту Волі демонтовується, що дасть змогу зробити сквер відкритим для оглядовості і більш
безпечним."

"Більшість зелених зон огороджуються бетонними парапетами зі змінною висотою. Це дасть змогу виконати газон в цікавих геометричних рельєфах. Парапети оснащуються дерев’яними планками для сидіння."

"На перетині основних пішохідних шляхів влаштовується вуличний театр з бетонним покриттям сходинок. Зелені зони газону всередині парапетів реалізовані для дитячих ігор, пікніків та інших видів відпочинку."

"Біля воріт поліклініки організовується дитячий ігровий майданчик з можливістю лазання, хованок, ловів і також комунікації більшої кількості дітей (класу чи групи) з круговидною зоною посадки." - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не з нашими people робити такі проекти! В нас нові ліхтарі, лавки, мусорники руйнують, а тут так зробити? Навести лад треба з тою бидлотою, а потім втілювати подібні проекти!
Відповісти
Черговий "футуризм" і жодноіі практичноіі користі...тай взагалі навіщо витрачатися на нереальні проекти...
Відповісти
Мені здається сюди треба обєднати відпочинкову зону біля дитячоі поліклініки і зробити як один простір але з воахуванням дитячоі специфіки .
Відповісти
..а де"будуть заробляти квітникарі ,знову до філармонії?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні