--> На Миколаївщині хореограф «підробляв» сутенером | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Миколаївщині хореограф «підробляв» сутенером

2
4
На Миколаївщині хореограф «підробляв» сутенером
У Миколаївській області правоохоронці перекрили міжнародний канал із продажу українок за кордон. Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на регіональне управління нацполіції.

«Організував торгівлю живим товаром 34-річний житель Миколаєва - шкільний учитель хореографії. Розробка його злочинної діяльності здійснювалася з березня. До цього часу зловмисник відправляв «танцювати» до Туреччини дівчат із різних областей України», – йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що 11 листопада в аеропорту Одеси правоохоронці запобігли черговій відправці за кордон двох дівчат, 20 і 23 років. Вони, як і інші постраждалі, були впевнені, що летять до Туреччини танцювати в нічних клубах, бо отримали робочу візу і сертифікат про навчання хореографії.

«Танцівницям обіцяли 350-400 доларів за ніч, а по прибуттю виходило тільки 40. Бували випадки, коли дівчині несподівано повідомляли, що вона не придатна до танців і може тільки «розводити» клієнтів на випивку, а це - 10 доларів. З такими турецькими прайсами постраждалі потрапляли в довгострокову фінансову кабалу, а відпрацьовувати борги потрібно було роками. Так дівчата ставали рабинями і погоджувалися займатися проституцією, щоб швидше повернутися додому», – відзначили в поліції.

Також повідомляється, що торговець живим товаром раз у два тижні отримував від турецьких партнерів по 200 доларів за роботу кожної дівчини. Вони їхали за кордон цілими партіями з Київської, Запорізької, Львівської, Херсонської та інших областей.

Нагадаємо, що раніше в Нацполіції повідомили, що в Україні втричі зросла кількість злочинів, пов'язаних з торгівлею людьми.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в центрі Луцька старі будинки - з сутеренами (підвалами)...
Відповісти
А ті дівки такі невинні, такі цнотливі і непророчні, навіть здогадатись не могли що їх чекає на землі турецькій??? Вогни добре знали на що їхали а тапер роблять з них нещасних... Так само нещасні і ті чоловіки, які їдуть на заробітки в гейропи а там їх на роботу і на гроші "кидають" - але ніхто за них місцевих працедавців і розводил не ганяє.. а тут - кіпіш, шум айяйяй...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні