Волинські медики врятували чоловіка із важким інфарктом

1
-2
Волинські медики врятували чоловіка із важким інфарктом
Волинські медики врятували чоловіка, у якого був гострий інфаркт міокарда.

До диспетчерської центру екстреної медичної допомоги о 12:34 надійшов виклик. Чоловік 1955 р.н. скаржився на пекучий, стискуючий біль в епігастрії, який віддавав в ліве і частково в праве плече, - повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбуці.

Фельдшер бригади з’ясував, що болі у чоловіка з’явилися раптово, після фізичних навантажень. Медик зняв електрокардіограму і негайно відправив її в консультативний телеметричний пост Центральної диспетчерської ЕМД у м. Луцьку, де лікар-консультант діагностувала гострий інфаркт міокарду.

Старший лікар спільно з лікарем-консультантом, враховуючи стан хворого та відсутність протипоказів, прийняли рішення терміново госпіталізувати важкохворого. Чоловіку ввели препарат «Металізе», який розчиняє причину інфаркту – тромб у коронарній артерії.

Хворого доставили в Луцьку міську клінічну лікарню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Метализе фл 10000ед 10мл n1+р-ль цена 34 076 грн. Круто !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні