--> Аварію на трасі «Київ-Ягодин», в якій загинуло 5 політологів, могли підлаштувати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аварію на трасі «Київ-Ягодин», в якій загинуло 5 політологів, могли підлаштувати

2
8
Аварію на трасі «Київ-Ягодин», в якій загинуло 5 політологів, могли підлаштувати
Слідчі у справі аварії, в якій 6 вересня загинули 5 політологів, підозрюють, що аварію підлаштували умисно.

Про це йдеться в ухвалі Печерського районного суду Києва, опублікованій в Єдиному реєстрі судових рішень, - повідомляє “Українська правда”.

Нагадаємо, вранці 6 вересня в результаті аварії, що сталася на трасі Київ-Ковель-Ягодин у Рокитнівському районі Рівненської області, загинули п’ятеро політологівОлександр Маслак, Олексій Курінний, Володимир Карагяур, Олександр Ніконоров та Сергій Попов. Повідомлялося, що їхній автомобіль Opel Omega виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажним автомобілем DAF з причепом.

Так, під час розслідування встановлено, що 6 вересня водій вантажівки DAF, “маючи умисел на протиправне заподіяння смерті двом або більше особам”, умисно допустив зіткнення з автомобілем Opel Omega, в якому їхали політологи.

Слідство також з’ясувало, що до злочину, окрім водія DAF, можу бути причетна ще одна особа, яка володіє мобільним номером мережі “Київстар”.

Тому правоохоронці попросили суд надати дозвіл на доступ до інформації про дзвінки, здійснені через цю SIM-картку.

Слідчий суддя задовольнив клопотання прокуратури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а, то вони заплановано підступно виїхали на зустрічну, де їх вочевидь за змовою з ними ж розчавив водій вантажівки. набрали "слєдствієвєдутколобків". читали б шо пишуть самі.
Відповісти
Та кому вони треба?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні