Волинські рукопашники привезли з Білорусі «золото», «срібло» та «бронзу»

0
-10
Волинські рукопашники привезли з Білорусі «золото», «срібло» та «бронзу»
Збірна команда Волинської області здобула призові місця зі змагань з рукопашного бою.

Збірна команда Волинської області повернулась з 14 турніру з рукопашного бою пам'ті кавалера ордена мужності Республіки Білорусь Дмитра Гвішіані, - повідомили у Волинській регіональній федерації рукопашного бою "РУБІЖ", яка об'єднала представників клубів єдиноборств Луцька для участі в цьому турнірі.

Змагання проходили в спортивному манежі м.Бреста за участі 12 команд, що представляли спортивні клуби та товариства, військові частини та навчальні заклади сусідньої держави та команди Волинської області.

Волинські спортсмени беруть участь у зазначеному турнірі десятий раз.

Команду склали вихованці спортивних клубів «Прайд», «Бусідо» та «Легіон». Наші хлопці проявили високі вольові якості, спортивну майстерність та тактичну гнучкість і вибороли 4-те командне місце на турнірі, що має офіційний статус міжнародного. Потенціал команди Волинської області дозволяв боротися за призові місця турніру, на жаль, перешкодою для кращого результату стали спортивні травми, яки отримали 6 з 9 наших спортсменів.

В особистому заліку 3 місце змагань виборов Олександр Вертей (клуб «Бусідо»), срібними призерами стали Денис Борзенко («Прайд»), Андрій Савицький («Легіон»). Переможцем турніру став Андрій Протасюк («Прайд», 16-17 років, до 55 кг). Кубком «За волю до перемоги» нагороджено Олексія Альберду, який на початку двобою отримав травму, а закінчив бій впевненою перемогою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні