Шахтарі, митниця і контрабанда: Лапін назвав питання, в яких волинські нардепи одностайні

0
3
Шахтарі, митниця і контрабанда: Лапін назвав питання, в яких волинські нардепи одностайні
Народних депутатів від Волині можуть об'єднувати шахтарське питання, проблеми митниці, контрабанди і ще багато іншого. І тут неважливо, чи це "Народний Фронт", чи "Укроп", чи будь-яка інша політсила.

Про це зазначив народний депутат Ігор Лапін 10 листопада в ефірі ток-шоу Протилежний Погляд LIVE, - пише ділове видання Конкурент.

"У кожного депутата є свої методи. А що поганого Гузь зробив, коли допоміг людям привернути увагу, приєднався до блокування (йдеться про ковельський ветсанзавод, – К)? Кошарук зі свого боку працював над вирішенням цього питання, Гузь – зі свого, я – зі свого і Івахів теж. Результат – уряд виділяє гроші. Це ж добре – спільна праця.

Також Лапін розповів і про те, що разом із Ігорем Гузем і Юрієм Савчуком добилися впровадження "митного експерименту" на Волині.

"Мені нема різниці, якого кольору прапорець в того чи іншого депутата… У нас немає ворожнечі. Є речі, які нас об'єднують, є дискусійні питання, щодо яких ми не можемо дійти згоди, але це не означає, що ми не співпрацюємо", – зазначив депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні