У Жидичині потролили екс-заступника луцького мера

11
6
У Жидичині потролили екс-заступника луцького мера
Команда екс-голови Жидичинської громади Юлії Дащук оригінально підсумувала два роки роботи, виклавши у мережу відео під назвою “Хуторянський романтизм”.

Відео розповідає основні етапи і досягнення у роботі влади села Жидичин і об’єднаних з ним сіл за останні два роки. Автор відео – інформаційна платформа «Схола».



Як пояснила голова інформаційного відділу громадської організації “Спільна справа” Мирослава Бондарук, це відео виклали у мережу рівно через два роки після того, як Юлія Дащук вперше переступила поріг Жидичинської сільської ради у статусі голови. Це сталося 12 листопада 2015 року Відео стало своєрідним сюрпризом для Юлії.

“Якось ми переглянули серіал «Слуга народу. Від любові до імпічменту». Побачили багато спільного з нашою ситуацією… Й до того ж хотіли підвести підсумки роботи двох років. А заодно нагадали всім про громадську організацію "Спільна справа", яку очолює Юлія Дащук, і яка продовжує працювати на благо Жидичинської громади» - пояснила Мирослава Бондарук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «БАЖАЮ ГАЛЮНІ ТЕРПІННЯ І СИЛ...» – ЮЛІЯ ДАЩУК ОПРИЛЮДНИЛА ВІДВЕРТИЙ ЛИСТ

Окрім того, Мирослава Бондарук пояснила, чому відео назвали “Хуторянський романтизм”:

“Колись у Жидичин приїздив заступник луцького міського голови Сергій Григоренко. Переконував нас об’єднуватися з Луцьком. І на наше зауваження, що Жидичин, мовляв, може бути самодостатньою і заможною громадою і без Луцька, відповів нам: “Це все – ваш хуторянський романтизм!” А цим відео, ми, зокрема, і доводимо: хай як це називатимуться луцькі чиновники, а Жидичинській громаді таки вдалося довести, що вона і без Луцька багато чого досягла”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юля, як би в житті не ставалося треба з гідністю прийняти свою поразку , в свій час 2роки тому ти назвала себе богом а сьогосьогодні ти побачила хто ти самовпевнена невдаха яка за гроші громади нібито щось зробила не ти зробила а громада а що дійсно дієве зайти в школу ссср, за зиму ні разу не чистились дороги, ти не найшла часу зайти хоч до одного інваліда,старожилів але ти завжди находила час на гулянки за рахунок грошей громади,дорогу яку зробили це треба завдячувати Грицюку а не собі медалі вітати, хто пожив за твою каденцію це Монастир якщо по правді взятися в селах під твоїм керівництвом є що найменше 4 різних конфесій які також потребували твоєї підтримки.Вибач звичайно але отакий з тебе бог і на попередній роботі в університеті про тебе ніяк в їздити за гроші громади в Польщу, Львів...... і т.д. кожен може. Я не розумію твоїх листів до Галини ,це просто твій відчай,отака твоя щирість до людей цей репортаж некрасить тебе і твої досягнення ........
Відповісти
Це ж скільки в собі жовчі треба мати ?
Відповісти
Святкувань не потрібно ! А ні , краще ті гроші в кишеню покласти ? Не потрібно громаді радощів , хай сидять по хатам ... Монастир підтримувала Юля . А , певно , церкву московського патріархату , московським прислужникам мала годити ? Люди , у нас війна ...
Відповісти
ну церква ця старовинна і знаходиться в с.Жидичин ...як мінімум не мудро користуватись службовим становищем і ігнорувати певні обєкти через власні невподобання переконання та амбіції.
Відповісти
100%погоджуюсь...Церква ні з ким не воює.
А Юля як голова повинна поважати вибір кожного жителя села,комусь ходити в монастир а комусь до однієї з декількох церков які є в селі.
Відповісти
Перепрошую, вельми шановне панство, а куди ділася попередня "надмірна увага" до даного об'єкту?.. Витрачена не за призначенням, пішла на підтримку та розвиток сусідніх з церквою "малих архітектурних форм", підтримку малого приватного бізнесу?..
Відповісти
Вибори показали дійсний стан справ у Громаді, кореляцію між обіцянками і дійсністю. Якщо у Боратині він добрий- Яручик "на коні". Якщо у юлі головне досягнення - штори у сільраді- то і юля за бортом. Грант Польській профукала. Популізм- помічний перед ПЕРШИМИ виборами. А на другі- потрібен Результат. І він є. Юлю геть! І це правильно.
Відповісти
ЮЛЯ! Сиди і мовчи бо повилазять зараз про тебе всі негативи про які ти навіть і не здогадуєшся
Відповісти
Нічого.вона не варта не в громаді не в університеті ( що там, що там робота Юлі оцінена) і як людини "кандидат" може дозволити собі вислів "Галюня".Та і нова голова з команди старого голови.думаю суттєвих змін не буде!
Відповісти
Громаді , яка просякнута заздрістю і злістю не догодить ні Юля , ні Галя ... І хоч сто поклонів в церкві вибивай , якщо всередині жовч переповняє , то вона буде лізте з людини і назовні .
Відповісти
скільки пам'ятаю вибори - ще такої гидоти не чула. Грицюк їздить просить за зятя та дочку, монахи "бачать", як хтось за когось і комусь роздає гроші, але бояться сказати. Юля "працює" - хоча могла займатись передвиборною роботою. Вона "працювала", але не там де треба. Данкевич ще мала набрав і т.д і т.п. Результати оприлюднені - не погоджуєтесь - лобом в стовп, або по маршруту 9 чи 9а. Хай щастить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні