Купальники, короткі спідниці і Діма Коляденко: як у Луцьку обирали найкрасивішу українку

1
5
Купальники, короткі спідниці і Діма Коляденко: як у Луцьку обирали найкрасивішу українку
У Луцьку обрали «Міс Принцесу України».

Конкурс відбувся у луцькому драмтеатрі у суботу, 11 листопада -пише VIP.

Конкурс розпочався з запізненням. Вочевидь, так сталося тому, що більшість глядачів мали не квитки, а запрошення, на яких не було зазначено місця. В результаті близько з півгодини люди бродили у пошуках вільних місць, хоч декому їх таки не вистачило...

Уже вкотре провести цей конкурс до Луцька запросили відомого шоумена Дмитра Коляденка. Для лучан співала також переможниця Євробачення Руслана, співачка Ірина Шабан, юна Валентина Яремчук та талановитий Роман Скорпіон.

З реакції публіки на виконавців здалося, що вони прийшли подивитися не на дівчаток, які зійдуться у запеклій боротьбі, а за зірок шоубізнесу. Але то тільки припущення.

Учасниці змагалися у кількох конкурсах. Серед них - інтелектуальний, де усі охочі могли поставити питання дівчатам, звабливе дефіле у купальниках, вихід у весільних і вечірні сукнях.

Цікаво, що Луцьк на цьогорічному конкурсі представляло дві дівчини.
Серед них - ефектна брюнетка Яна Щибля. А вона, до речі, єдина дівчина-ді-джей Західної України. У підсумку Яна отримала перемогу у номінації «Міс глядацьких симпатій». До речі, саме яскравій лучанці виконавець Роман Скорпіон запропонував знятися у його кліпі.

Красуня Тетяна Симонович - ще одна представниця з Луцька. Саме вона стала переможницею національного конкурсу, отримала титул «Міс Принцеса України» і тепер уже готуватиметься до всесвітнього етапу цього конкурсу краси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дівчата супер, але той - Главацький зі своїми жартами і Коляденко це позавчорашній день
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні