На Волині двоє дітей загрузли в болоті

1
-7
На Волині двоє дітей загрузли в болоті
Двоє хлопців-підлітків загрузли у болоті поблизу села Гірка Полонка Луцького району.

Витягати їх довелось рятувальникам, - повідомили в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

11 листопада о 17:44 до служби «101» надійшло повідомлення те, що в болотистій місцевості поблизу села Гірка Полонка Луцького району заблукали двоє хлопчиків.

Діти втратили орієнтацію посеред високого комишу в темну пору доби і потрапили у воду. Ноги грузли в болоті і хлопчаки не змогли самотужки повернутись на суходол. Вони зателефонували до батьків, а ті звернулись за допомогою до рятувальників.

На допомогу дітям прибули бійці аварійно-рятувальної частини, державних пожежно-рятувальних частин №1 та №2 міста Луцька, працівники оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Волинській області. Всього до пошукової операції було залучено 15 рятувальників.

Через мобільний зв'язок юнаків попросили визначити координати свого місця перебування через смартфон, а рятувальники за допомогою GPS-навігації по вказаним координатам змогли віднайти хлопців в болотистій місцевості.

Пошукова операція тривала 35 хвилин, адже дістатись до юнаків було непросто і рятувальникам доводилось долати водяні перепони по пояс у воді. Врешті бійці ДСНС віднайшли змерзлих і промоклих 14-річного Романа та 15-річного Максима.

За допомогою мотузки та рятувального круга фахівці цивільного захисту визволили їх з полону багнюки, доставили до пожежного автомобіля підвищеної прохідності, яким доправили потерпілих до карети швидкої допомоги.

Що спонукало дітей наразити своє життя на небезпеку, з'ясовується правоохоронцями та батьками.
Теги: діти, дснс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поки третій справляв нужду в кущах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні