Волинська модель «плюс сайз» потрапила до 30 найкращих проекту «Модель XL»

1
-4
Волинська модель «плюс сайз» потрапила до 30 найкращих проекту «Модель XL»
Вікторія Міллер - модель "плюс сайз" - потрапила до "тридцятки" найкращих проекту "Модель XL", який знімається на канал 1+1.

Вікторія Міллер - молода лучанка та модель «плюс сайз», котра стала відомою завдяки всеукраїнському шоу «Модель XL», що транслюється на «1+1». Дівчина розповідає, що подавала заявку на участь у проекті через те, що була у великій депресії. Їй був цікавий новий досвід, - пише ВолиньPost.

Неочікувано, попри конкуренцію тисячі моделей, їй вдалось потрапити в омріяну «тридцятку». Влад Яма, Катерина Осадча та Тетяна Мацкевич сказали амбітній лучанці - «так».

Наразі зйомки шоу уже завершились, однак Вікторія поки не може сказати, хто ж став переможцем, адже програма транслюються на телебаченні. Однак дівчина запевняє, що участь у проекті змінила її життя та відношення до світу. Тепер вона мріє змінити роботу та підкорити «блакитні екрани».

«У Луцьку працюю у трейдинговій компанії. Я прожила півтора роки в Йорданії, і ледь не вийшла там заміж. Але через деякий час повернулась в Україну. Тут довелося будувати життя майже з самого початку. В мене був період депресії. Одного разу я побачила рекламу цього проекту. Мама мені сказала - спробуй. Я подала заявку і через деякий час мені зателефонували. Потім поїхала на кастинг», - розповідає Вікторія.

Друзям про поїздку дівчина нічого не говорила, адже боялась прилюдного фіаско. Каже, що розповіла тільки найкращій подрузі. А найбільшою підтримкою для неї стала мама, яка дуже вірила у Вікторію.

У першому кастингу брали участь більше тисячі дівчат. Основний критерій відбору - необхідні параметри - 120-90-120. Через деякий час їх змінили на 110-80-110. До моделей «плюс сайз» також є багато вимог. Серед них - ідеальна шкіра, підтягнуте тіло, доглянутість та вміння працювати з камерою. Також велику роль відіграє і внутрішнє налаштування дівчини. Її здатність розкритись та не комплексувати.

«Ми прийшли на знімальний майданчик. Там працювали фотографи, відеооператори, редактори. Я - не боягузка, але було шалене відчуття драйву. І дуже надихала атмосфера чогось нового. Я дуже люблю бути в центрі уваги. А там було так класно. Єдине, було багато негативних емоцій від інших дівчат: страх, істерики, комплекси, неадекватність», - каже Вікторія.

«Я навіть не очікувала, що мене помітять. Адже в мене навіть досвіду у фотозйомці немає. А тим паче - відео. Але мене там помітити, і з тисячі дівчат запросили у сотню.
А «сотня» вже мала ходити на подіумі перед журі. Саме вони мали вибрати тридцять кращих. В журі був Влад Яма, Катерина Осадча, Андре Тан та Тетяна Мацкевич», - додає вона.

«Нас вигнали на подіум у купальниках. Про це ніхто не попереджав, бо дівчата ж понабирали вечірніх суконь, джинсів. А нас переодягнули в купальники. Я б не сказала, що в мене були комплекси, бо я незакомплексована. Але було дуже складно, бо страшно зганьбитись. Але я розуміла, що це мій шанс, тому змогла взяти себе в руки. Підбори, відкритий купальник - і вперед.

Я вийшла, і вони «ахнули» через мої татуювання, адже вони фактично зливались з купальником. Було так страшно, що аж руки трусились і серце тьохкало. Вже дуже хотілось, щоб сказали «так». Влад Яма, Катерина Осадча та Тетяна Мацкевич сказали мені «так».

Проте Андре Тан сказав, якщо йому будуть потрібні моделі із татуюванням, то він їх домалює. А зафарбовувати - дуже довго. Осадча зазначила, що коли вона почала займатись модельною справою, то татуювання на моделі були неприйнятні. Але вона сказала мені «так» через те, що я - харизматична», - ділиться враженнями дівчина.

За її словами, багато дівчат не були готові до дефіле в купальниках через комплекси. Але тут дуже допомогли редактори програми, котрі підтримували учасниць.

«Команда дуже професійна і талановита. Вони знаходили підхід до кожної дівчини, заспокоювали. Медик когось з дівчат валер’янкою відпоював», - каже Вікторія.

Коли журі відібрали «тридцятку», почалися нові і важкі випробування для дівчат. Одні з них - це фотозйомки, під час яких оцінювали та «відсіювали» учасниць.

За словами Вікторії Міллер, лишились тридцять дуже яскравих, харизматичних та красивих дівчат. І конкуренція була величезна. Дружби вже не було, кожен боровся за своє місце під сонцем.

«Нас не попереджували про тематику зйомок. Часто шокували скаженими речами. Ми збирались біля одного будинку і нас відправили на злітний майданчик. Там вже був вагончик, знімальна група, гримери, камери. Під’їхали п’ять машин із спецтехнікою, «швидка», поліцейські, трактор. І почалась тематична зйомка. За її результатами вилетіло шість дівчат.

Я не думала, що модельний бізнес настільки складна справа. Адже 15 годин виходити на підборах - це нелегко. Була фотосесія на заводі, на рельсах, де взагалі на шпильках важко ходити», - каже Вікторія.

«Цей проект дав багато для всіх дівчат. Вони вже перебороли себе та прийшли на цей кастинг. Тепер, якщо вони захочуть продовжувати модельну кар’єру, то у них є всі шанси. Закордоном ця індустрія дуже розвинена. Думаю, що після цього проекту і в Україні вона стане більш розвиненою. Дівчата будуть мати можливість зніматись для каталогів, виходити на подіум під час показу мод.

Цей проект мене змінив. Я і раніше була впевнена у своїх силах. А зараз в мене з’явилась гордість за себе. Коли я потрапила туди, в мене був період депресії, коли нічого не хотілось. Я не знала, що зможу хоч трохи реалізувати себе у сфері, яка не була притаманною для мене.

Зараз я можу із впевненість сказати, що немає недосяжних речей. Якщо ти десь себе бачиш, чогось хочеш досягти, або маєш якусь ідею, то треба її втілювати. Працювати над нею і все вийде», - додає вона.

«Зараз в мене наполеонівські плани. Мені дуже сподобалось працювати на камеру, для відеопроектів. Я тепер знаю, що таке кастинги, як вони проходять та де їх шукати. Тепер у мене з’явились хороші знайомі, досвід. Тому спробую себе на телебаченні», - ділиться планами дівчина.

Еля СЕРКОЖАЄВА

Фото з особистого архіву Вікторії Міллер

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кто вас всех учит делать губы уточкой? тьфу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні