--> Імпортний газ здорожчав у жовтні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Імпортний газ здорожчав у жовтні

4
-3
Імпортний газ здорожчав у жовтні
Середня митна вартість імпортного природного газу для України в період з 1 по 31 жовтня поточного року становила майже 6 тис. грн, або 224,9 дол. за 1 тисячу кубометрів.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на повідомлення Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

«Державна фіскальна служба України розрахувала середню митну вартість імпортного природного газу, що склалася в процесі його митного оформлення під час ввезення на територію України в період з 1 по 31 жовтня 2017 року, яка становить 5999,9 грн, або 224,9 дол., за тисячу кубометрів», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, середня ціна імпортного природного газу в Україні у вересні 2017 року становила 5573,7 грн, або 212,9 дол., за 1 тис. куб. м.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Імпортний - це чий?Не російський часом що його нам гейропа перепродає???
Відповісти
То може свй газ треба добувати в необхідній кількості...!
Відповісти
Та поки газвидобуток в руках шуфричів і фірташів - фіг щось буде нормально. Отак гикається хохлам гречка, дитячі майданчики та тенісні столи перед виборами. Тупість народна в міцності може посперичатися з бетоном
Відповісти
Держава імпортує газ для себе і сама в себе його розмитнює. То вихоте що сама собі сплачує митні збори. Виходить, що ми з вами платим мито за газ в той час коли живем на краю бідності. Де логіка? Невже не можна зменшити мито, щоб ціна була меншою?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні