--> У Луцьку відкриють центр для особливих дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відкриють центр для особливих дітей

0
-4
У Луцьку відкриють центр для особливих дітей
У Луцьку відкриють інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими потребами.

Він діятиме з 1 вересня 2018 року в обласному центрі Волині. Центр створять шляхом реорганізації міської медико-психологічної консультації, - повідомляють ІА Волинські Новини.

Про це йшлося 10 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Зі слів начальника управління освіти Зіновії Лещенко, у Луцьку буде функціонувати інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими потребами, організований шляхом реорганізації міської медико-психологічної консультації.

Зіновія Лещенко пояснила, що центр створюється з метою професійного супроводу та вивчення проблем дітей, що мають особливі освітні потреби. В майбутньому у Луцьку має бути три таких інклюзивних центри, але наразі для цього немає приміщень.

«Згідно з законодавством, ми мали розробити документацію інклюзивно-ресурсного центру за два місяці, і ми «вписуємося». Наразі продумали приміщення у КЗ «Будинок вчителя» на першому поверсі, але мусимо його підготувати. Згідно з законом про освіту, центр функціонуватиме з 1 вересня», - зазначила посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні